Инструкции за употреба Varikosette

Варикосет крем против разширени вени - инструкции за употреба

Как да използвам?

Varikosette се бори с разширените вени на всеки етап от сложността на заболяването. Според експерти обаче не бива да се отлага лечението на болестта, тъй като това може да доведе до по-сложни заболявания на други органи. Също така, този крем е подходящ за профилактика на заболявания. Осигурява еластичност, облекчава отока, има приятна миризма, а след нанасяне усещате приятна свежест и лекота.

Varikosette е сертифициран продукт, който е доказал своето предимство в клинични изпитвания. Според водещи експерти в областта на флебологията резултатът е забележим след първия месец от използването на крема.

Всъщност инструментът е абсолютно лесен за използване. Кандидатстването се извършва на три етапа без помощ:

Инструкции за употреба
  • Първата стъпка е да подготвите кожата за нанасянеПреди да нанесете крема, кожата трябва да бъде чиста и леко влажна за по-добро усвояване на продукта. Влагата има благоприятен ефект върху по-бързото взаимодействие на агента с огнището на болестта. Също така, според експерти, трябва да заснемете малка зона около разширените вени
  • Втора стъпка - НанасянеVarikosette трябва да се нанася с чисти ръце, като се използват нежни масажни движения. Пациентът регулира количеството крем, прилаган за приложение, независимо, като слуша своето тяло и обръща внимание на процеса на абсорбция. Varikosette трябва да се прилага 2 пъти на ден. Освен това, за по-бързо възстановяване, трябва да изключите лошите навици, да правите ежедневни упражнения и да масажирате огнищата на заболяването.
  • Третият етап чака резултатаВсъщност резултатът няма да закъснее, производителят твърди, че се наблюдава след първата употреба на крема. Всичко, което трябва да направите, е да контролирате пълното усвояване на Varikosette!

Показания и противопоказания

За съжаление, нито един човек не е имунизиран от разширени вени. По-долу са дадени някои от най-честите симптоми на заболяването:

  • често подуване на крайниците;
  • затруднено ходене;
  • постоянна болка и тежест в краката;
  • чести гърчове;
  • нездравословен външен вид на краката;
  • дискомфорт след продължителна физическа активност;
  • нестабилно емоционално състояние;

Ако поне един симптом на заболяването съвпада, лечението трябва да започне незабавно.

Тежките форми на разширени вени се появяват поради факта, че човек не обръща дължимото внимание на здравето си, третирайки го с небрежност.

Естественият състав на Varikosette е допринесъл за факта, че няма противопоказания за употребата му. Кремът срещу разширени вени има сложен ефект върху болестта в най-меките условия. Също така, лекарството облекчава подуването, нормализира кръвообращението и подобрява емоционалния фон. Не причинява алергии.

Varikosette няма възрастови ограничения. Според експерти в България този крем против разширени вени е най-ефективен сред конкурентите.