Опит от употреба Varikosette

Опит от използването на Varikosette от Елена от Харков

Отзив от Елена от Харков

Здравейте всички, исках да споделя моя опит от използването на крема срещу разширени вени. Всичко започна с бременността ми. Хормоналният фон започна да се възстановява, теглото се увеличи. Всичко това доведе до развитие на разширени вени. Започват болки в краката, постоянно подуване и спазми.

След проучване на няколко статии в интернет, реших да поръчам Varikosette. Кремът дойде бързо, а заедно с него и инструкциите за употреба, където научих как да използвам продукта. Бях доволна и от приятната цена на продукта. Реших да не отлагам и веднага започнах лечение.

След първия курс на приложение състоянието на краката се подобри значително. Трябва да се отбележи, че кремът има плътна структура, което позволява да се изразходва пестеливо. Също така бях доволна от приятната миризма на крема и охлаждащия ефект след нанасяне.

Пазете се от фалшификати! Крем против разширени вени трябва да се поръчва само на официалния уебсайт на производителя и да се използва, следвайки инструкциите. В този случай резултатът няма да ви накара да чакате дълго.

Опит от използването на Varikosette от Varvara от Рига

Прегледано от Варвара от Рига

Дълго време страдаше от разширени вени. Отначало това бяха редки болка и подуване. Въпреки това, в бъдеще болестта се развива в по-тежка форма. По някое време разбрах, че ми е неудобно да нося отворени дрехи, тъй като външният вид на краката ми оставяше много да се желае.

Опитах много продукти, но нямаше резултат, докато приятелят ми не ме посъветва с това лекарство. Усетих лекота след първото нанасяне. И тогава - състоянието на краката ми се подобряваше след всяко приложение.

Трябва да се отбележи, че освен липсата на подпухналост, външният вид също се е променил. Много съм благодарен на производителя за разработването на този крем

Сега мога лесно да нося къси рокли и да се наслаждавам на дълги разходки. Препоръчвам на всички!